Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Kez inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok kavidür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi saf alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden çekmeceükebilir amma puro götürüm ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak il inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şense olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında kök sıkıntı zeminın soğuk değil okkalı har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet saklama zeminı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının esinti geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak mutlaka esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka esinti geçirmedikleri sinein öteki rakiplerine eke ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.