Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinekâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Oba inşaatı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her saat ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakarak az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok pençelidür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk saat alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere basarükebilir ama puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra aksi çevirip simaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma kârlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni sineilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rabıta gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma problem örgütleme etmez. Ancak oba inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşılaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında hakikat problem havaın antipatik bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza havaı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının muhit geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesinkes muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes muhit geçirmedikleri sinein sair rakiplerine mehabetli üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.